In English 9T4ezAALc

WORKSHOPS

5 dage hvor du lærer CuraListic teknikkerne til selv-behandling af smerte, så du kan behandle dig selv efter behov. Vi vil primært bruge tiden på vejledt selv-massage, men vil også meditere. Man må selv bestemme hvor meget man deltager og der vil være mulighed for at hvile sig når man har brug for det. Massagen vil være fokuseret på alle symptomer i hovedet. 

 

Symptomer: I workshoppen vil vi fokusere på alle symptomer i hovedet: Hovedpine, smerter i nakken, skuldrene, kæben, tænderne, øjnene osv. Ligeledes vil vi fokusere på træthed, koncentrationsbesvær, tinnitus, lysoverfølsomhed, lysoverfølsomhed, svimmelhed, kvalme og stress.

Vi vil også have lidt tid til at beskæftige os med andre problemer så som smerter i arme, ryg, bryst og lænd men fokus vil være på hovedet.

Hvor / Hvornår: Jeg afholder kurser i alle større byer i Danmark. Når jeg har 12 på ventelisten i en by, vil jeg organisere en workshop hvorefter man kan melde sig til. Lad mig vide, at du er interesseret og hvor du bor ved at udfylde nedenstående kontaktform, ved at skrive på info@curalistic.com eller tilføje mig som ven på Facebook. Når du har skrevet dig op på listen vil du automatisk modtage information om den næste workshop i en by tæt på dig. Hvis du kender andre, der er interesserede så spred gerne ordet - så kan vi få arrangeret en workshop hurtigere. Du forpligter dig IKKE til at deltage bare fordi du skriver til mig, men det er vigtigt for mig at have en ide om hvor mange der er interesserede inden jeg organiserer en workshop.

workshoppics2

Lad mig vide at du er interesseret og hvor du bor - ingen forpligtelser.

[contact-form-7 id="715" title="Contact form 1"]

Hvorfor: De fleste bruger årligt tusindevis af kroner på behandlinger og det er ikke sjældent at det løber op i over 100.000 kr. over en årrække - sjældent med nogen mærkbar langvarig effekt. Hvorfor ikke lære at behandle dig selv så du for fremtiden kan give dig selv så mange behandlinger du trænger til? Ikke nok med at du vil spare mange penge, men denne behandlingsform er også langt overlegen da du er den bedste til at mærke præcis hvor der skal behandles. Workshoppen alene indeholder 30 timers massage og 3 timers meditation.

Længde: 5 dage, fra Torsdag morgen til Mandag aften, men du kan komme og gå som det passer dig.

Overnatning: Der er plads til 2-3 overnattende deltagere i private værelse. Dog skal man være indstillet på at dele værelset med én anden deltager i løbet af dagen. Overnatning koster ekstra 2700 kr.

workshoppics

Forplejning: Da mine deltagere tidligere har fulgt mange forskellige diæter, er workshoppen desværre ikke længere med forplejning. Der vil dog være frugt/te/kaffe/småkager ad libitum, så du er velkommen til at spise dig mæt i frugt og småkager. Ellers medbring selv mad eller brug én af pauserne på at spise en pizza hos det lokale pizzaria. Der vil køleskab og køkkenfaciliteter og du er velkommen til at medbringe mad til alle 5 dage. Tilberedning af varm mad skal dog holdes på et minimum af hensyn til de andre deltagere. 

Reserver plads: Det vigtigste er, at du udfylder den ovenstående form, selvom du ikke er sikker endnu. Så kan du altid bestemme dig endeligt når jeg afholder workshop tæt på dig. Workshoppen fyldes ud efter først til mølle, men du kan sikre dig en plads på den næste workshop for et depositum på 1.000 kr. Jeg kan dog ikke garantere hvornår workshoppen vil blive afholdt og du kan derfor til en hver tid bede om at få depositummet tilbagebetalt.

Hvem kan deltage?: Kurset er både for nybegyndere, men også for dem der har erfaring med teknikkerne, men som har brug for ny inspiration. Der er plads til 6-8 deltagere per workshop.

Krav til dig: Det eneste krav er, at du møder op med en Backnobber. Hvis du ikke har en backnobber kan du købe den af mig til 500 kr. men du kan købe den billigere online. Derudover er der ingen krav eller forventninger til dig. Det er i løbet af workshoppen frivilligt hvor mange aktiviteter du deltager i og du kan komme og gå som det passer dig. Alle er i samme båd og der er fuld forståelse for at man nogen gange har brug for en pause. 

Program: Vi følger det samme program hver dag:

09.00 : Massage

11.00 : Meditation

12.30 : Massage

16.00 : Massage

19.30 : Massage

apartment
( Above is an example of a typical workshop apartment. )

Stedet: Jeg vil typisk leje en stor centralt beliggende lejlighed via AirBnB som den på billederne ovenfor.

Hvile: Der vil være hvile-mulighed for alle på oppustelige madrasser. Dem der overnætter skal være indstillet på at dele deres værelse med én anden deltager i løbet af dagen, men dog ikke sengen.

Lydniveau: Massagen vil foregå i stilhed da mange er lydoverfølsomme. Den eneste samtale vil omhandle selve massage-teknikkerne. Når der ikke masseres vil lydniveauet ligeledes være lavt, så hvis du har for vane at tale meget/højt, skal du nok regne med at der bliver tysset lidt på dig.

Priser:

Uden overnatning: 3.900 Kr.

Med overnatning: 6.600 kr. (6 nætter ialt)

Backnobber: 500 kr. (Hvis du ikke medbringer din egen backnobber, som kan købes billigere på nettet til 300 kr. )