In English 9T4ezAALc

KØBENHAVN

1-5 December 2016

 

København, 1-5 December 2016: 5 dages workshop hvor du lærer CuraListic teknikkerne til selv-behandling af smerte, så du kan behandle dig selv efter behov. Vi vil primært bruge tiden på vejledt selv-massage, men vil også meditere. Man må selv bestemme hvor meget man deltager og der vil være mulighed for at hvile sig når man har brug for det. Massagen vil være fokuseret på alle symptomer i hovedet. 

 

Hvorfor: De fleste bruger årligt tusindevis af kroner på behandlinger og det er ikke sjældent at det løber op i over 100.000 kr. over en årrække - sjældent med nogen mærkbar langvarig effekt. Hvorfor ikke lære at behandle dig selv så du for fremtiden kan give dig selv så mange behandlinger du trænger til? Ikke nok med at du vil spare mange penge, men denne behandlingsform er også langt overlegen da du er den bedste til at mærke præcis hvor der skal behandles. Workshoppen alene indeholder 30 timers massage og 3 timers meditation.

 

Hvornår: Du må komme og gå som det passer dig, men den første massage sæssion er kl. 9.00 torsdag morgen d. 1. december og den sidste vil være kl. 19.30 mandag aften d. 5 december.

Hvor: Jeg har booket lejligheden du kan se på billederne nedenfor. (Se mere information om lejligheden her: https://www.airbnb.com/rooms/14778577 )

Adressen:
Nørrebrogade 56 2.tv.
København, 2200
Denmark

workshoppics2

Symptomer: I workshoppen vil vi fokusere på alle symptomer i hovedet: Hovedpine, smerter i nakken, skuldrene, kæben, tænderne, øjnene osv. Ligeledes vil vi fokusere på træthed, koncentrationsbesvær, tinnitus, lysoverfølsomhed, lysoverfølsomhed, svimmelhed, kvalme og stress.

Vi vil også have lidt tid til at beskæftige os med andre problemer så som smerter i arme, ryg, bryst og lænd men fokus vil være på hovedet.

Overnatning: Der er plads til 2 overnattende deltagere i private værelser. Dog skal man være indstillet på at dele værelset med andre deltagere i løbet af dagen. Overnatning koster ekstra 2200 kr (6 nætter).

workshoppics

Forplejning: Da mine deltagere tidligere har fulgt mange forskellige diæter, er workshoppen desværre ikke længere med forplejning. Der vil dog være frugt/te/kaffe/småkager ad libitum, så du er velkommen til at spise dig mæt i frugt og småkager 😉 Ellers medbring selv mad eller brug én af pauserne på at spise en pizza hos det lokale pizzaria. Der vil være køleskab og køkkenfaciliteter og du er velkommen til at medbringe mad til alle 5 dage. Tilberedning af varm mad skal dog holdes på et minimum af hensyn til de andre deltagere. 

Hvem kan deltage?: Kurset er både for nybegyndere, men også for dem der har erfaring med teknikkerne, men som har brug for ny inspiration. Der er kun plads til 8 deltagere per workshop, så meld dig gerne til hurtigst muligt.

Krav til dig: Det eneste krav er, at du møder op med en Backnobber. Hvis du ikke har en backnobber kan du købe den af mig til 500 kr. men du kan købe den billigere online. Derudover er der ingen krav eller forventninger til dig. Det er i løbet af workshoppen frivilligt hvor mange aktiviteter du deltager i og du kan komme og gå som det passer dig. Alle er i samme båd og der er fuld forståelse for at man nogen gange har brug for en pause. 

Billeder / Video: Der vil i løbet af workshoppen blive taget billeder og video til brug på Facebook. Hvis du ikke har lyst til at jeg bruger billeder/video af dig fra workshoppen bedes du meddele dette på forhånd, tak.

 

 

Program: Vi følger det samme program hver dag:

09.00 : Massage

11.00 : Meditation

12.30 : Massage

16.00 : Massage

18.00 : Meditation

19.30 : Massage

lejlighed
( Workshoppen foregår i lejligheden på billederne ovenfor, på Nørrebro i København. )

Tilmeld dig her eller skriv hvis du har spørgsmål.

[contact-form-7 id="848" title="workshop kbh."]

Lydniveau: Massagen vil foregå i stilhed da mange er lydoverfølsomme. Den eneste samtale vil omhandle selve massage-teknikkerne. Når der ikke masseres vil lydniveauet ligeledes være lavt, så hvis du har for vane at tale meget/højt, skal du nok regne med at der bliver tysset lidt på dig.

Hvile: Der vil være hvile-mulighed for alle på oppustelige madrasser. Dem der overnætter skal være indstillet på at dele deres værelse med andre deltagere i løbet af dagen, men dog ikke sengen.

Priser, tilmelding og rabat:

Hvis du tilmelder dig sammen med en anden deltager får i begge 25% rabat på workshoppen. Det kan være en ven eller en deltager du finder ved at opslå workshoppen i en gruppe på Facebook eller andet sted.

Din plads er sikret, når du har overført et depositum på 1000 kr. til mig. Det fulde beløb skal være overført til mig senest 7 dage før workshoppens start.

Uden overnatning: 3.900 Kr.

Med overnatning: 6.600 kr. (6 nætter ialt)

Backnobber: 500 kr. (Hvis du ikke medbringer din egen backnobber)

Udfyld ovenstående kontakt form eller tilmeld dig på info@curalistic.com.

 

 

Jeg glæder mig til at se dig - Kh. Gustav 🙂